Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی در اراک اظهار کرد: با توجه به احتمال برگزاری مراسم جشن در تالارهای پذیرایی، بازگشایی این اماکن همچنان ممنوع بوده و مجوزی در این راستا داده نشده است تا اتاق اصناف و دانشگاه علوم پزشکی بررسی‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکرمی گفت: همچنان ابعاد ویروس کرونا برای همگان ناشناخته است و وضعیت آن روز به روز تغییر می‌کند به همین دلیل باید سیاست و برنامه‌ها را مطابق با این شرایط پیش ببریم.

وی ادامه داد: هفته گذشته تعداد بستری‌های شهرستان دلیجان بالا بود، فوتی‌های ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا در شهرستان شازند به ۱۱ نفر رسید حتی در شهرستان‌های اراک و ساوه نیز شرایط خوبی در مواجهه با این بیماری مشاهده نشده است در خصوص این مسائل کسی جز دانشگاه علوم پزشکی اراک نمی‌تواند اظهار نظر کند بنابراین این دانشگاه باید یک تیم علمی به منظور رصد این مسائل تشکیل دهد و هر جلسه نتایج و آخرین آمار را بیان کند.

ضدعفونی کردن معابر کار غیر علمی است و هزینه‌های سرسام‌آوری دارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه ضدعفونی معابر در هیچ نقطه از دنیا در پیشگیری از کرونا مؤثر نبوده است، گفت: در حال حاضر ضدعفونی کردن معابر کار غیر علمی است و هزینه‌های سرسام‌آوری برای شهرداری‌ها به دنبال دارد بنابراین باید گندزدایی هدفمند با نظر دانشگاه علوم پزشکی اراک صورت پذیرد.

اکرمی بیان کرد: متأسفانه آن طور که باید از ظرفیت مردم در مقابله با کرونا ویروس استفاده نشده است و جای خالی این مسئله احساس می‌شود و دفتر امور اجتماعی استانداری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سایر نهادهای متولی باید درباره چگونگی استفاده از این ظرفیت چاره اندیشی کنند.

وضعیت روز بازارها به ویژه در شهر اراک نامناسب است

وی وضعیت روز بازارها به ویژه در شهر اراک را نامناسب عنوان کرد و افزود: راه اندازی روز بازارها قرار بود، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه پیدا کند و نباید سلامت مردم را با مشکل مواجه سازد در حالی که اکنون چیزی تحت عنوان رعایت پروتکل بهداشتی در کار نیست و اگر این روند ادامه پیدا کند، روز بازارها جمع آوری می‌شوند در این راستا لازم است فرماندار، شهردار و دانشگاه علوم پزشکی هفته آینده گزارشی در این خصوص به ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی ارائه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی عنوان کرد: تمامی فرمانداری‌ها موظف هستند تا پایان هفته جلسه هیئت نظارت را تشکیل دهند و اگر گزارشی از عدم تشکیل این هیئت‌ها از هر یک از فرمانداری‌ها واصل شود در این ستاد اسامی آنها اعلام شده و از سوی استانداری نیز به آن فرمانداری‌ها تذکر کتبی داده می‌شود.

وی عنوان کرد: با توجه به غیر حضوری بودن آموزش دانش آموزان در مدارس، دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش و پرورش استان برای ۳۰ درصد جمعیت دانش‌آموز در روستاها تصمیم گیری و تکلیف آنها را مشخص کنند.

اکرمی گفت: در خصوص باز گشایی یا عدم بازگشایی باشگاه‌های ورزشی در شرایط کنونی باید تصمیمات کارشناسی توسط اداره کل ورزش و جوانان و دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرد و در این جلسه اعلام شود.

وی عنوان کرد: با توجه به احتمال شیوع کرونا در مراکز صنعتی اداره کل تعاون استان باید بازدید از مراکز کارگاهی و کارگری را در دستور کار قرار دهد.

به گفته اکرمی در راستای اطلاع از راه‌های پیشگیری از ابتلاء به کرونا باید نوع اطلاع رسانی از سوی رسانه‌ها و صداوسیمای مرکز استان مناسب با شرایط امروز باشد.

کد خبر 5050586

منبع: مهر

کلیدواژه: بهروز اکرمی پدافند زیستی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی اراک ویروس کرونا اربعین 99 شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا گرگان شهرکرد اربعین حسینی مجلس شورای اسلامی شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع کرمانشاه مراسم عزاداری دانشگاه علوم پزشکی روز بازارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد