Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: تعطیلی روزبازارها و دستفروشی‌ها در شهرهای قرمز به منظور کنترل بیماری از ضروریات بوده و شهرداری‌ در این زمینه مسئول است؛ در صورت فعالیت آنها در اراک شهرداری باید پاسخگو باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی با اشاره به ضرورت تعطیلی روزبازارها و دست‌فروشی‌ها در شهرهای قرمز اظهار داشت: تعطیلی روزبازارها و دست‌فروش‌ها در شهرهای قرمز به منظور کنترل بیماری از ضروریات بوده و شهرداری در این زمینه مسئول است و در صورت فعالیت آنها در اراک شهرداری باید پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بازدیدی که روز گذشته از سطح شهر اراک و شازند داشتیم، در شهر شازند متاسفانه شاهد فعالیت برخی واحدهای صنفی در گروه‌های شغلی 2 تا 4 بودیم، همچنین در ورودی اراک از شازند هم همه می‌توانستند وارد شهر شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به عدم رعایت برخی مصوبات توسط ادارات تصریح کرد: وقتی طبق دستورات و مصوبه ستاد مقابله با کرونا واحدهای صنفی تعطیل می‌شود و حمایتی هم از آنها نمی‌شود، ادارات و سازمان‌ها هم موظف به اجرای مصوبات هستند و هیچ بهانه‌ای اعم از نبود اعتبارات از سوی آنها پذیرفته نیست.

اکرمی بیان کرد: بنابراین هیچ دستگاهی نمی‌تواند بگوید به سبب اینکه اعتبار لازم را دریافت نکرده مصوبات را اجرا نمی‌کند و در این راستا مدیرکل اداره باید پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: از ابتدای آذرماه میزان تست‌گیری از افراد 20 درصد افزایش یافته و میزان ابتلا 25 درصد و موارد فوتی نیز 25 درصد کاهش یافته که این شرایط بیانگر اثربخشی تصمیمات است.

بازرسی اتاق اصناف شهرستان ری از 8200 واحد صنفی/تشدید محدودیت های کرونایی درخواست دانشجویان علوم پزشکی در رابطه با تشدید محدودیت های کرونایی 97 درصد مردم خراسان جنوبی در طرح اعمال محدودیت ها مشارکت کردند

صدور 1300 برگ تردد در هفته گذشته در اراک

حسین بختیاری، فرماندار اراک هم در این جلسه با اشاره به نظارت بر اجرای مصوبات گفت: در سطح شهر اراک روزانه 10 تا 12 تیم و گروه بازرسی نظارت بر اجرای مصوبات را برعهده دارند.

وی افزود: متوسط رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اراک به بیش از 95 درصد رسیده که رعایت محدودیت‌ها در مرکز شهر 100 درصد است و روزانه 1000 بازرسی هم انجام می‌شود.

فرماندار اراک با اشاره به پلمپ 136 واحد صنفی در هفته گذشته در اراک عنوان کرد: هفته گذشته یک‌هزار و 300 برگه تردد برای ساعت 21 تا 4 صبح توسط فرمانداری صادر شده است.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرهای قرمز محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۴۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک

ایسنا/مرکزی کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در سال گذشته خبر داد.

علی رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری، در حال حاضر سه اکیپ زنده‌گیری مجهز به سلاح بیهوشی و قفس  دارد که شبانه‌روز در سطح شهر اراک فعالیت می‌کنند.

وی افزود: پنج منطقه خدمات شهری در اراک وجود دارد که این اکیپ‌ها در این پنج منطقه فعالیت می‌کنند.

رحمتی از مردم تقاضا کرد در مواقع اضطراری مشکلاتی که از سوی سگ‌های بلاصاحب برای آنها پیش می‌آید را با سامانه ۱۳۷ در میان بگذارند و گفت: شهروندان در تماس با این سامانه، محدوده تردد این سگ ها را اطلاع دهند. این موارد بعد از ثبت در سامانه، ابلاغ شده و اکیپ‌ها به مناطق اعلامی اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ قلاده سگ عقیم‌سازی شد، افزود: سال گذشته ماهیانه به طور میانگین ۱۳۵ قلاده سگ زنده‌گیری شده ‌که شامل سگ‌های نر و ماده و توله‌های ۶ ماهه بوده و پس از جمع‌آوری و  عقیم‌سازی واکسینه شدند.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک تصریح کرد: افرادی که در روستاها با مشکل این سگ‌ها مواجه هستند باید این موضوع را با دهیاری در میان بگذارند چراکه این مورد در محدوده خدمات شهری اراک نیست و نمی‌توان اکیپ اعزام کرد.

رحمتی ادامه داد: مطابق مصوبه سال گذشته فرمانداری، مصوب شده دهیاران شخصا پیگیر این موضوع باشند و با قرارداد با اکیپ‌های خصوصی این جمع‌آوری را انجام دهند و سگ های جمع آوری شده را به پناهگاه شهرداری اراک انتقال دهند.

وی بیان کرد: امسال نیز برنامه، مبتنی بر فعالیت شبانه‌روزی اکیپ‌هاست تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد، تلاش برای این است که در صورت موافقت، در سال جاری تعداد اکیپ‌ها را افزایش دهیم.

رحمتی تاکید کرد: در سال‌های پیش سه قبضه اسلحه بیهوشی دریافت شد که کمک زیادی به این زنده‌گیری در سطح شهر کرد و خوشبختانه تعداد سگ‌های بلاصاحب نیز بسیار کمتر شده است.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک افزود: از مردم می‌خواهیم که در شهرها به سگ‌های بلاصاحب غذا ندهند چراکه همین امر سبب افزایش این حیوانات می‌شود، مردم می‌توانند این غذاها را به پناهگاه موجود در روبروی روستای سوارآباد ارائه دهند.

رحمتی اضافه کرد: این پناهگاه هشت‌هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت دارد و با اتاق‌های جراحی و قرنطینه فعالیت می‌کند و اقدامات عقیم‌سازی و واکسیناسیون نیز در این پناهگاه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این سگ ها بعد از انجام اقدامات لازم و عقیم‌سازی، در مناطق دور از شهر رهاسازی می‌شوند و گاه با ارائه مدارک لازم به گله‌داران واگذار می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی
  • اماکن تاریخی کاشان شنبه تعطیل است
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است