Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:09:30 GMT

تنها سینمای کلانشهر اراک تا دوماه آینده تعطیل می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۲۱۸۸

تنها سینمای کلانشهر اراک تا دوماه آینده تعطیل می‌شود؟

ایسنا/مرکزی مدیر سینما عصر جدید اراک از تعطیلی این سینما تا دوماه آینده و تغییر کاربری آن خبر داد.

محسن ذولفعلی در گفت و گو با ایسنا تصریح کرد: مردم و مسئولین خیالشان راحت باشد که اراک دیگر همین یک سینما را هم نخواهد داشت، انرژی منفی و نظرات منفی برخاسته از شهروندان اراک موجب شده است که به فکر تعطیل کردن این سینما باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از صبح تا ۱۱ شب در سینمای بی مخاطب بنشینیم که چه شود؟ اگر همین امروز اقدام به تغییر کاربری سینما به پاساژ یا فروشگاه کنم قطعا درآمدم از اجاره این فضا ۱۰ برابر خواهد بود.

وی درخصوص افزایش ۴۰ درصدی بلیط سینما تصریح کرد: افزایش قیمت بلیط سینما هیچ تاثیری بر درآمد سینما و کاهش یا افزایش مخاطبین نداشته است. درآمد سینما و تمایل مردم از زمانی که  قیمت بلیط ۱۰ هزار تومان و سپس ۲۵ هزار تومان بود با امروز که قیمت ۳۵ هزار تومان است هیچ فرقی نکرده و سینما مخاطب ندارد.

وی افزود: در سال گذشته سه فیلمی که مردم تقاضا داشتند مثل "دینامیت" را اکران کردیم، اما با واکنش‌های منفی درخصوص نامناسب بودن فیلم‌ها از سمت مردم مواجه شدیم. مردم در هر صورت نسبت به اکران هر نوع فیلمی اعم از طنز، اجتماعی و جشنواره‌ای نه‌تنها اقبال نشان نمی‌دهند، بلکه همواره با اعتراض و نقطه نظرات منفی آنها مواجهیم. امروز بهای خرید بلیط سینما برابر با خرید یک کیلو موز است، اما بازهم مردم این مبلغ را زیاد می‌دانند.

ذولفعلی درخصوص عدم اکران فیلم‌هایی که مردم تقاضای اکران آنها را دارند توضیح داد: مردم اراک با سینما نامهربانند، سینما کم کم کاملا تعطیل خواهد شد و هرکس می‌خواهد فیلم را در سینما ببیند به ملایر و تهران برود. اراک سینمایی می‌خواهد برای چه؟ سینما مرده است و باید مانند اقلامی نظیر پروژکتور وdvd  منسوخ شده و از رده خارج شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر فیلم‌های خوبی نظیر روز صفر، موقعیت مهدی و مرد بازنده در حال اکران است، اما مردم از این فیلم‌ها نیز استقبالی نمی کنند. اگر فیلم‌های این سبکی فروش داشت از آوردن فیلم های طنز خودداری می‌کردیم، اما هیچ فیلمی در این سینما فروش خوبی ندارد.

وی با بیان اینکه مسئولین ارشد استانی به سینما عصرجدید اراک برای اکران‌های مردمی جشنواره فیلم فجر مراعه کردند و سپس با شکایت آنها از این سینما به بهانه عدم رعایت بهداشت و احتمال گسترش ویروس کرونا در چند وقت اخیر مواجه شدیم، اظهار کرد: مسئولین اراک نیز علاوه بر عدم حمایت، با سینما نامهربانند و تا زمانی که اینطور بماند، درب سینما بسته خواهد ماند. گویا تمام این مشکلات فقط با تعطیل شدن سینما حل خواهد شد!

مدیر سینما عصرجدید اراک گفت: ای کاش هنوز هم فیلم در سینما فرهنگ اکران می‌شد تا مردم تفاوت کیفیت سینماها را درک می‌کردند! سینما عصرجدید دارای قابلیت‌ها و امکانات بسیار خوبی است که توسط مردم دست کم گرفته می‌شود.

محسن ذولفعلی تاکید کرد: مردم حتی توجه نمی کنند که خوردن چه اقلام خوراکی در چه محیطی مناسب است. ما برای رفاه حال مردم و رعایت بهداشت از فروش اقلامی نظیر آدامس، سیگار، بستنی و ساندویچ خودداری می‌کنیم، ولی مردم به اینکار معترضند، این برخورد مردم با عوامل سینما مناسب است؟

وی همچنین سانسور را بزرگترین عامل بی اقبالی مردم به سینما عنوان می‌کند و می‌گوید: چرا مردم بابت فیلمی که قسمت اعظمی  از آن سانسور می‌شود و داستان آن تغییر می‌کند پولی پرداخت کنند؟ مردم فیلم را در جشنواره می‌بینند و سپس پس از اکران در سینما با سانسور بسیاری از بخش های فیلم و تغییر داستان مواجه می‌شوند.

ذولفعلی درخصوص میزان استقبال مردم از اکران‌های نوروزی گفت: اکران نوروزی در مقایسه با پیش از کرونا با استقبال زیادی مواجه نشد و حدود ۶۰ درصد با کاهش استقبال مردم مواجه بودیم. با این حال درآمد سینما در نوروز ۱۴۰۱ بیش از ۴۰ میلیون تومان بود.

به گفته وی بلیط سینما در ماه رمضان تا پیش از افطار برخلاف سینماهای سراسر کشور به دلیل عدم وجود مخاطب نیم بها نخواهد بود.

  انتهای‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اراك سینما اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی سینما عصر جدید بلیط سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند

موزه سینما در ادامه انتشار سلسله برنامه‌های تاریخ شفاهی خود به مناسبت زادروز ستار اورکی (آهنگساز فیلم‌های سینمایی) بخش‌هایی از گفتگوی این هنرمند را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موزه سینما، ستار اورکی آهنگساز سینمای ایران گفت: من در پانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۸ در شهر اهواز متولد شدم و اصالتا بختیاری هستم. فعالیت در حوزه موسیقی را از تیرماه سال ۱۳۵۷ آغاز کردم و در خانواده ما هیچکس اهل موسیقی نبود اما در دوران کودکی، سازی به نام «ملودیکا» به دستم رسید و همین موضوع باعث شد به موسیقی بسیار علاقه‌مند شوم و آن را دنبال کنم.

او با بیان اینکه فکر نمی‌کرده روزی آهنگساز شود و این حرفه به شغل اصلی اش تبدیل شود، افزود: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، پدرم اصرار داشت که در خوزستان بمانیم. او عقیده داشت جوانانی از سراسر کشور برای دفاع به این منطقه آمده بودند و درست نبود که ما خاک خود را رها کنیم. به همین دلیل ما از اولین روز تا آخرین روز جنگ در اهواز حضور داشتیم. زمانی که جنگ آغاز شد من ۱۱ ساله بودم و در پایان جنگ ۱۹ سال داشتم. در آن زمان نمی‌توانستم نسبت به جنگ بی‌تفاوت باشم و به همین دلیل گروهی را تشکیل داده بودیم که دائما در پشت خط نبرد حاضر شده و مجروحان جنگی را یاری می‌کردیم.

آهنگساز فیلم «خائن کشی» ادامه داد: در آن مقطع مادرم به دلیل سن کم من، مخالف حضورم در میدان جنگ بود، اما من نمی‌توانستم نسبت به خاک و مردم کشورم بی‌تفاوت باشم. در اهواز فیلم «فرار به سوی پیروزی» که اثر زیبایی بود و موسیقی شاهکاری داشت به اکران درآمد. هنوز هم لحظه به لحظه موسیقی آن را در ذهن دارم. من بیش از ۴۰ دفعه برای تماشای این اثر به سینما رفتم تا بتوانم موسیقی آن را گوش کنم. آن زمان امکانات بسیار محدود بود و برای تهیه برگه نت مجبور بودم مسافت اهواز تا تهران را طی کنم.

تجربه همکاری اورکی با مسعود کیمیایی 

وی با بیان اینکه همواره ترکیب تصویر و موسیقی برای او بسیار مهم بوده است، افزود: زمانی که فیلم‌های مسعود کیمیایی را می‌دیدم، صدای تلویزیون را می‌بستم و با توجه به حال و هوای آثار او، خودم برای آن موسیقی می‌ساختم. از همان ابتدا علاقه داشتم تا در زمینه موسیقی فیلم فعالیت کنم. بعدها که به تهران مهاجرت کردم، نوع نگاه و تفکر من نسبت به موسیقی تغییر کرد چراکه مجبور بودم خود را با تصاویری که به دستم می‌رسید تنظیم کنم و هر آنچه تصویر از من می‌خواست را ارائه دهم. زمانی که به تهران آمدم دوست داشتم مسعود کیمیایی اولین کارگردانی باشد که با او همکاری کنم. از نظر من او تنها کارگردانی است که همچنان برای موسیقی فیلم اهمیت بسیار زیادی قائل است و موسیقی بخشی از دکوپاژ فیلم‌های کیمیایی را تشکیل می‌دهد. او زمانی که فیلمنامه‌ای را می‌نویسد، در آن بر نقش موسیقی در سکانس‌بندی‌ها تاکید می‌کند. شناخت کیمیایی از موسیقی بسیار استادانه است و در گفت‌وگوهایی که انجام می‌دهیم، او را در قامت یک آهنگساز بزرگ می‌بینم.

اورکی خاطرنشان کرد: یادم می‌آید من و زنده‌یاد بابک بیات همراه یکدیگر در شمال کشور بودیم که از دفتر آقای کیمیایی با او تماسی گرفته شد. بیات به من گفت که قرار است موسیقی فیلم «سربازهای جمعه» را به صورت مشترک همراه هم بسازیم. از این اتفاق بسیار خوشحال بودم اما متاسفانه به سرانجام نرسید. تا اینکه سال‌ها بعد جواد طوسی منتقد مطرح سینما با من تماس گرفت و گفت آقای کیمیایی می‌خواهند شما را ببینند. جواد طوسی مستندی به نام «قهرمان آخر» را درباره کیمیایی ساخته بود که موسیقی آن فیلم را من کار کرده بودم و زمانی که کیمیایی آن قطعات را شنید، برای فیلم خود از من دعوت کرد. این همکاری خوشبختانه تا آخرین اثر ایشان در حال حاضر یعنی «خائن کشی» ادامه پیدا کرده است و در طول این مدت بسیار از او آموخته‌ام. من معتقدم برای یک آهنگساز حرفه‌ای، مسعود کیمیایی بهترین گزینه برای همکاری خواهد بود.

سکوت در فیلم موسیقی است

اورکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از نگاه من موسیقی تنها چیزی نیست که با ساز نواخته می‌شود و جنبه آوازی دارد. من معتقدم حتی سکوت‌ها در فیلم، موسیقی به شمار می‌رود. همچنین فعالیت‌های صدابردار در سر صحنه و پس از او صداگذار و همینطور دیالوگ‌های بازیگران، بخشی از موسیقی یک فیلم را تشکیل می‌دهد. اگر یک تصویر فاقد موسیقی باشد، قدرت اثر گذاری کمتری خواهد داشت.

وی همچنین ادامه داد: انسان بدون موسیقی زنده نخواهند ماند، چراکه موسیقی در حکم غذای روح انسان است. برای دفاع از خاک و مردم کشورم حاضرم جان خود را فدا کنم. امیدوارم بتوانم برای جامعه فردی خدمت‌گزار باشم زیرا هر چه دارم از مردم است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • خود را بدهکار خاک و مردم کشورم می‌دانم/ موسیقی بخشی از دکوپاژ در فیلم‌های کیمیایی است
  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه
  • پارک آبی در اراک احداث می‌شود
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد